Dončićev šef znova navdušil! Le koga ima natisnjenega na majici?

Foto: Profimedia Luka Dončić in Mark Cuban.
Luka Dončić in Mark Cuban.
Lastnik NBA ekipe Dallas Mavericks je znova nasmejal svet, tokrat z majico z nekoliko drugačnim NBA logom.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je zagotovo prvo ime košarkarske franšize NBA Dallas Mavericks. Gre za daleč najboljšega ter najbolj priljubljenega košarkarja te dinastije.

Pošastno Bomba! Dončiću želijo pripeljati najboljšega na svetu

A tudi takšen velezvezdnik, kot je Luka, ne more vsega sam, temveč potrebuje okoli sebe igralce, ki dodajo svoje k uspehom te teksaške ekipe. Med njimi ima posebno vlogo srbski velikan Boban Marjanović, ki razen za skoke, blokade in točke skrbi tudi za dobro voljo v slačilnici, saj gre za enega najbolj zabavnih ter simpatičnih likov v celotni ligi.

A priljubljeni "Bobi" ni zlezel pod kožo le navijačem širom ZDA, temveč tudi svojemu šefu, lastniku ekipe, Marku Cubanu. Slednji je celo postal takšen oboževalec Marjanovića, da si je v šali ustvaril celo garderobo z njegovimi motivi.

Prav z eno izmed takšnih majic se je nedavno pohvalil preko Instagrama: "Torek je, pa sem se odločil, da se primerno oblečem za klic preko Zooma," se je pošalil Cuban.

Na majici v velikih črkah v stilu napisa NBA piše "BOBAN", zraven pa se nahaja nekoliko prirejen logo lige NBA, na katerem je motiv srbskega košarskega asa v značilni pozi, ko žogo zabije skozi obroč kar brez skoka.

NBA prvaki Začenja se snubljenje Dončića: "Luka, pridruži se nam"

Morda pa lahko v prihodnje, sploh ko bo na igrišču ponovno poniževal nasprotnike, pričakujemo tudi kakšno majico z Lukino podobo... 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.