Površni Porzingis tvegal celo suspenz, trener ga zagovarja

Foto: Instagram dončić porzingis
Latvijski center Kristaps Porzingis je zaradi kršitve protokola ostal brez nastopa na tekmi z Indiano Pacers.
Oglej si celoten članek

Kristaps Porzingis je moral odsedeti nedeljsko tekmo med Dallasom in Indiano, ki jo je slednja dobila z izidom 118:111.

Video Dončić stopnjuje formo, za las brez trojnega dvojčka

Odstotnost latvijskega centra je bila posledica zamujenega testa za covid-19, s čimer je 24-letnik kršil protokol v "floridskem mehurčku". Liga mu je posledično izrekla prepoved nastopa na tekmi, morebitnih naknadnih sankcij pa vsaj za zdaj še ni na obzorju.

Ni optimističen Dončić zelo iskreno o stanju ekipe

"Nedolžna napaka"

V moštvu se zaradi Porzingisovega spodrsljaja niso preveč sekirali. Kot je pojasnil trener Rick Carlisle, je košarkar storil povsem "nedolžno napako", ki nikakor ni bila namerna. "Testiranje je lahko ob 10. uri zjutraj, lahko je ob 13h ali tudi ob 17h. Zgodi se celo, da je testiranje šele ob 18.30. Ves čas je potrebno biti zbran in se zavedati dogajanja," je povedal Carlisle in razkril, da bi se lahko nekaj podobnega kot Kristapsu pripetilo tudi njemu.

Video Razigrani Dončić z neverjetnim metom poskrbel za začudenje

"KP je samo za trenutek pozabil na protokol. Tudi jaz sem prvi dan skoraj zamudil testiranje. Srečo sem imel, da sem ga lahko opravil pred 21. uro, ko zaprejo," je dodal ameriški strateg.

Foto: Epa rick carlisle V primeru namerne kršitve protokolov lahko košarkarje doleti tudi izključitev, začasna ali dokončna, vendar se za Porzingisa ne gre bati, so prepričani v Dallasu.

"Samorog" bo eden ključnih mož teksaške ekipe v zasledovanju odmevnega rezultata v končnici. Pred premorom je v povprečju beležil 19,2 točke in 9,5 skoka na tekmo, a doslej še ni našel strelske forme, kakršna ga je krasila v New Yorku. Trenutno je manj kot 35-odstoten pri metu za tri točke, kar je najslabši izkupiček po njegovi krstni sezoni. V napadu ima vsekakor še nekaj rezerve, ne gre pa zanemariti njegovega doprinosa v obrambi, kjer beleži 2,1 bloka na srečanje.

Kakšna forma! Dončićev trik, od katerega se Lakerju še kar vrti Video Dončić zadeval, nato proslavil na zanimiv način ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 01:00 28. Julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == www.Sextis.fun

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.