"Zaradi njega vam bo žal, če ne boste imeli kart"

Foto: NBA.com/Twitter
Foto: NBA.com/Twitter
Trener Dallas Mavericksov, Rick Carlisle, je pozval navijače, naj pohitijo z nakupom sezonskih kart, saj ko bodo videli igrati Luko Dončića, jim bo žal, če jih ne bodo imeli.
Oglej si celoten članek

V roku dveh tednov se bodo pričeli NBA trening kampi, toda trener Dallas Mavericksov, Rick Carlisle, je že sedaj vznemirjen zaradi bližajoče se sezone. Luka Dončić namreč že pridno trenira v Dallasu in Carlisle je naravnost impresioniran nad našim zvezdnikom.

"Zaradi tega, kar sem videl v zadnjih dveh dneh, lahko rečem le, da bodo tisti, ki si ne bodo zagotovili sezonske vstopnice, to še močno obžalovali," je bil za Dallas Morning News navdušen Carlisle.

Glede na to, da je legendarni Dirk Nowitzki blizu konca kariere, je očitno, da je trener Mavericksov mnenja, da je že našel njegovega naslednika v slačilnici.

NBA trenerski Maček: "Luka Dončić je fenomen"

Zvezdnik Kakšno legendarno družbo si je v Ameriki našel Luka Dončić

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.