Šport > Košarka
2297 ogledov

"Zaradi njega vam bo žal, če ne boste imeli kart"

luka dončić NBA.com/Twitter
Trener Dallas Mavericksov, Rick Carlisle, je pozval navijače, naj pohitijo z nakupom sezonskih kart, saj ko bodo videli igrati Luko Dončića, jim bo žal, če jih ne bodo imeli.

V roku dveh tednov se bodo pričeli NBA trening kampi, toda trener Dallas Mavericksov, Rick Carlisle, je že sedaj vznemirjen zaradi bližajoče se sezone. Luka Dončić namreč že pridno trenira v Dallasu in Carlisle je naravnost impresioniran nad našim zvezdnikom.

"Zaradi tega, kar sem videl v zadnjih dveh dneh, lahko rečem le, da bodo tisti, ki si ne bodo zagotovili sezonske vstopnice, to še močno obžalovali," je bil za Dallas Morning News navdušen Carlisle.

Glede na to, da je legendarni Dirk Nowitzki blizu konca kariere, je očitno, da je trener Mavericksov mnenja, da je že našel njegovega naslednika v slačilnici.

luka dončić NBA trenerski Maček: Šport "Luka Dončić je fenomen" luka dončić Zvezdnik Šport Kakšno legendarno družbo si je v Ameriki našel Luka Dončić
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice