Dončiću v družbi Cubana uspelo nemogoče!

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Slovenski zvezdnik je že pred tekmo z Bojevniki pokazal, da je v izvrstni strelski formi.
Oglej si celoten članek

Luka Dončić je z 42 točkami, 11 podajami in sedmimi skoki tlakoval pot do zmage Dallasa nad Golden State Warriors (134:132). Slednjim ni pomagalo niti 57 točk Stephena Curryja.

Video Dončić po rekordnem večeru: "Ta človek je neverjeten ..."

Fantastičen strelski večer je Slovenec napovedal že na ogrevanju. Ekipi se je takrat na parketu pridružil tudi lastnik ekipe Mark Cuban in pokazal nekaj svojih košarkarskih spretnosti.

Dončić je ob odhodu z ogrevanja že zakorakal z igrišča proti slačilnici, ko se je odločil za zares težaven met. Izza table je vrgel proti obroču in zadel.

Na srečanju je bil odlično razpoložen pri metu za tri točke, zadel je sedem od dvanajstih poskusov.

Kakšen šov! Revolveraški obračun Dončića in Curryja, Luka z rekordom

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.