Donnarumma se je ujel v Realovo past

Foto: Epa
Foto: Epa
Z napako vratarja PSG-ja se je začel veliki povratek Real Madrida.
Oglej si celoten članek

Real Madrid je na povratni tekmi osmine finala lige prvakov po preobratu premagal Paris Saint-Germain (3:1) in se s skupnim izidom 3:2 uvrstil med najboljših osem ekip. Ključni trenutek tekme se je zgodil v 61. minuti, ko je Karim Benzema po napaki gostujočega vratarja Gianluigija Donnarumme dosegel prvega od skupno treh zadetkov.

Uefa že preiskuje Škandal v Ligi prvakov: lastnik PSG-a vdrl v garderobo ter napadel sodnike

Foto: Epa Gianluigi Donnarumma

Kot je v analizi tekme poudaril trener belega baleta Carlo Ancelotti, pa akcija, s katero so Madridčani po dobri uri igre prišli do izenačenja, ni bila nobeno naključje.

Italijanski nogometni strokovnjak je namreč v iskanju prave strategije stavil na tehnične pomanjkljivosti vatarja PSG-ja in s tem več kot očitno zadel žebljico na glavico.

Foto: Epa žiga mreža zadetek

"To je poseben večer, saj smo zmagali zelo težko in zapleteno tekmo, ki je postala še bolj zapletena z golom Kyliana Mbappeja," je povedal Ancelotti in dodal: "Težko smo prihajali do žoge, toda z visokim presingom, ki smo ga preizkušali na treningu, smo prišli do gola in to je povsem spremenilo potek tekme. Navijači so nam dali krila in začeli smo ustvarjati več priložnosti. To je bil spektakularen večer. Zelo smo zadovoljni."

Krivita drug drugega Zvezdnika PSG-a želela fizično obračunati, ločili so ju šele soigralci

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.