Doza smeha: ob smrti superlige so si dali duška!

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Neuspeh projekta nogometnih milijarderjev je izzval številne zabavne reakcije na medmrežju.
Oglej si celoten članek

V noči na sredo je vseh šest angleških klubov odpovedalo sodelovanje v "superligi". Arsenal, Liverpool, Tottenham, Manchester United, Manchester City in Chelsea so v razmaku nekaj ur spremenili svoje načrte.

Med "odpadniki" so tako ostali še Juventus, Inter, AC Milan, Real Madrid, Barcelona in Atlético Madrid.

Zmaga ljudstva Klavrn konec mokrih sanj milijarderjev, noč vzela "superligo"

Velika večina ljubiteljev nogometa je dogajanje v poznih torkovih urah dojelo kot zmago za panogo, ki se je razvila med revnimi sloji angleškega prebivalstva in poraz vplivnih finančnih manipulatorjev, ki so vajeni doseči svoje cilje za vsako ceno.

In sledil je cel kup šal in fotomontaž na račun neuspeha "superlige" in sodelujočih klubov. Nekatere smo zbrali za vas.

Niso se predali Odziv superlige po izstopu Angležev, Agnelli o Čeferinu

"Razplet superlige je opomin na dejstvo, da se je večina bogatih že rodila bogatih in da to niso posebej pametni ljudje," je zapisal eden od uporabnikov.

Močno so si "superligaše" privoščili tudi pri nekaterih klubih. Spartak Moskva je tako zapisal, da je izplen "superlige" nič tekem, nič golov, nič navijačev in milijarda negativnih tvitov. Leeds United si je po remiju privoščil Liverpool, saj je zapisal, da je remiziral proti "superligaški zasedbi Merseyside Reds."

Na tapeti je bil tudi Tottenham, ki v povprečju osvaja eno lovoriko na generacijo, a je bil vseeno del elitne druščine. Eden od uporabnikov je ob fotomontaži dviga pokala zapisal, da so Spurs osvojili "superligo", potem ko je ostalih enajst udeležencev odpovedalo sodelovanje.

Isti uporabnik si je privoščil tudi navijače Chelseaja, ki so se trkali po prsih, ker naj bi "superliga" padla zaradi njih. "Edina stvar, ki so jo navijači Chelseaja kdaj ustavili, je bil tisti nesrečni navijač PSG pri vstopu na metro v Parizu," je pristaše modrih spomnil na neslavno preteklost.

Besne reakcije Galič udaril po mizi: "Takšne lige ne priznavam! Zagabili so se mi"

Objavljena je bila še kopica fotomontaž, ki so se norčevale iz Florentina Peréza, videti pa je bilo moč tudi Lionela Messija, kako sklenjuje prestop v West Ham United.

Foto: Twitter Lionel Messi West Ham United

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.