Dragić, Dončić in Vidmar dvignili dvorano na noge

Foto: Epa
Foto: Epa
Slovenija je v četrtfinalu proti Latviji prikazala fantastično napadalno predstavo.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Slovenije so proti Latviji iz igre metali več kot 50-odstotno (50,8 %), zadeli so 30 od 59-ih metov iz igre, od 28-ih poskusov za tri so bili natančni enajstkrat.

103 dosežene točke proti čvrstim Latvijcem pričajo o izjemno navdahnjeni igri v napadu, največ košev za Slovenijo sta prispevala Luka Dončić (27) in Goran Dragić (26).

Latvijci padli Tepež, provokacije, slabi sodniki - Slovenija v polfinalu!

Slovenska branilca sta zablestela v enem od protinapadov v drugem polčasu, ko je Dragić prodrl pod koš in z domiselno asistenco našel Dončića, ta pa je lepo zaključil.

Za enega od vrhuncev večera je poskrbel tudi Gašper Vidmar, slovenski center je avtoritativno zabil ob koncu tretje četrtine.

 

V zadnji četrtini je s trojkami blestel Luka Dončić, eno je dosegel z neverjetne oddaljenosti in navdušil tudi španskega komentatorja. 

Tudi zaradi akcij, kot so zgornje, je Slovenija za mnoge najbolj simpatična reprezentanca na EuroBasketu in ljubljenka številnih nevtralnih navijačev.

Risanke in trojke "Mama, kar strah me je ..."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.