Kralj vratarjev obdaril Dragića

Foto: Profimedia goran dragić
Najboljši slovenski košarkar je dobil prav posebno darilo.
Oglej si celoten članek

Zvezdnik Miami Heat Goran Dragić je v dar prejel podpisani dres legendarnega italijanskega čuvaja mreže Gianluigija Buffona. "Hvala za dres, brat moj. Še naprej navdušuj v tej sezoni," je vratarju Juventusa sporočil Dragić.

NBA Goran Dragić razkril, da ima tendinitis

Slovenski košarkar si je s svojo ekipo Miami Heat že zagotovil nastop v končnici lige NBA. Do konca rednega dela ga čakata še tekmi z Oklahomo City Thunder in Toronto Raptors.

Dragić ima sicer nekaj težav s poškodbami. Nedavno je utrpel zvin gležnja, več tednov pa mu težave povzroča koleno. Razlogov za preplah (za zdaj) ni, saj naj bi do začetka končnice že popolnoma okreval.

Ministrstvo Dragića in zlate košarkarje postavili na laž?

Buffonu se je z Juventusom nasmiha nov naslov državnega prvaka v Serie A, slabše pa mu kaže v Ligi prvakov, kjer bo s soigralci na povratni četrtfinalni tekmi poskušal nadoknaditi tri gole zaostanka za Real Madridom.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 09:08 9. April 2018.

    v duhu, ali dihu smo vsi bratje in sestre, tisti ki se ukvarjajo s kakim športom, ali dejavnostjo pa še …

  • 17:49 8. April 2018.

    pa kakšen brat neki...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.