Dragić s svojo odločitvijo razžalostil slovenske košarkarske navdušence

Foto: Profimedia Goran Dragić v dresu Slovenije.
Foto: Profimedia Goran Dragić v dresu Slovenije.
Goran Dragić je na tekmi med Partizanom in Olimpijo dal izjavo za srbske medije, ki ne bo razveselila slovenskih navijačev. Kot kaže, je konec bogate reprezentančne kariere.
Oglej si celoten članek

Legendarni slovenski košarkarski kapetan Goran Dragić si je v torek v Beogradu v živo ogledal odločilno tekmo polfinala lige Aba med Partizanom in Cedevito Olimpijo.

Ljubljančan, ki je svoj čas eno sezono tudi branil barve Olimpije, za katero trenutno nastopa njegov brat Zoran Dragić, ni mogel biti zadovoljen z razpletom tekme, saj je Partizan demonstriral svojo moč ter se z lahkoto uvrstil v finale, kjer ga že čaka Crvena zvezda.

Prisotnost velikega NBA zvezdnika pa je požela veliko zanimanja tudi pri srbskih medijih, ki so se nad zdaj že bivšega košarkarja Milwaukee Bucks spravili z različnimi vprašanji.

Glede na to, da se najboljši srbski košarkar in zvezdnik ekipe Denver Nuggets Nikola Jokić ta trenutek meri v finalu lige NBA z moštvom Miami Heat, pri katerem je Dragić preživel najlepša leta svoje kariere, jih je zanimalo predvsem Goranov pogled na finalno serijo, povprašali pa so ga tudi o atmosferi v Štark areni.

Za slovenske ljubitelje košarke pa je bilo zagotovo najbolj zanimivo vprašanje, kje bo preživel to poletje, ko bo Slovenija nastopila na svetovnem prvenstvu.

"Doma. Ne bom igral. Mislim, da je bilo dovolj teh 16 let in NBA in vse ostalo ... Mogoče se vendarle odpravim na Japonsko, da podprem našo reprezentanco, ampak težko, da bi zaigral," tokrat Dragić ni pustil dvoma, potem ko je še pred dnevi izjavil, da se še ni odločil glede nastopa na svetovnem prvenstvu.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.