Šport > Košarka
1283 ogledov

Dragić s svojo odločitvijo razžalostil slovenske košarkarske navdušence

Goran Dragić Profimedia Goran Dragić v dresu Slovenije.
Goran Dragić je na tekmi med Partizanom in Olimpijo dal izjavo za srbske medije, ki ne bo razveselila slovenskih navijačev. Kot kaže, je konec bogate reprezentančne kariere.

Legendarni slovenski košarkarski kapetan Goran Dragić si je v torek v Beogradu v živo ogledal odločilno tekmo polfinala lige Aba med Partizanom in Cedevito Olimpijo.

Ljubljančan, ki je svoj čas eno sezono tudi branil barve Olimpije, za katero trenutno nastopa njegov brat Zoran Dragić, ni mogel biti zadovoljen z razpletom tekme, saj je Partizan demonstriral svojo moč ter se z lahkoto uvrstil v finale, kjer ga že čaka Crvena zvezda.

Prisotnost velikega NBA zvezdnika pa je požela veliko zanimanja tudi pri srbskih medijih, ki so se nad zdaj že bivšega košarkarja Milwaukee Bucks spravili z različnimi vprašanji.

Glede na to, da se najboljši srbski košarkar in zvezdnik ekipe Denver Nuggets Nikola Jokić ta trenutek meri v finalu lige NBA z moštvom Miami Heat, pri katerem je Dragić preživel najlepša leta svoje kariere, jih je zanimalo predvsem Goranov pogled na finalno serijo, povprašali pa so ga tudi o atmosferi v Štark areni.

Za slovenske ljubitelje košarke pa je bilo zagotovo najbolj zanimivo vprašanje, kje bo preživel to poletje, ko bo Slovenija nastopila na svetovnem prvenstvu.

"Doma. Ne bom igral. Mislim, da je bilo dovolj teh 16 let in NBA in vse ostalo ... Mogoče se vendarle odpravim na Japonsko, da podprem našo reprezentanco, ampak težko, da bi zaigral," tokrat Dragić ni pustil dvoma, potem ko je še pred dnevi izjavil, da se še ni odločil glede nastopa na svetovnem prvenstvu.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice