Šport > Košarka
6745 ogledov

Dragić odgovoril na vprašanje, ali bo še igral za reprezentanco

Goran Dragić Slovenija EuroBasket 2017
Goran Dragić se je v pogovoru za znani podcast dotaknil tudi slovenske reprezentance.

Kot smo že pisali, je legendarni slovenski kapetan Goran Dragić gostoval v Tobin & Leroy podcastu, kjer je vsaj v ZDA največ pozornosti požel del, kjer je Goran govoril o svoji klubski prihodnosti ter kje bi si želel končati kariero. Seveda tudi slovenske navijače zanima Dragićeva klubska prihodnost, a je še več zanimanja požel del, kjer je spregovoril o morebitnem povratku v slovensko reprezentanco.

Vsi zagotovo še pomnimo, kako se je Dragić prvič poslovil od dresa s slovenskim grbom. Tako da je leta 2017 vodil našo reprezentanco do naslova evropskih prvakov. Toda na prigovarjanje soigralcev in javnosti se je minulo poletje vrnil ter pomagal našim fantom pri branjenju naslova.

Toda Slovenija je v četrtfinalu šokantno izpadla proti Poljski in po naravnost sanjskem slovesu od slovenske reprezentance leta 2017, bi bilo tokrat slovo dosti bolj grenko. In ravno to je glavni razlog, zakaj Dragić razmišlja, da bi morda še enkrat oblekel slovenski dres in ji pomagal na prihajajočem svetovnem prvenstvu.

"Še vedno se odločam, če bi igral na SP. Lani nismo dobro končali. Z zelo dobro ekipo smo izpadli proti Poljakom. To bi rad popravil," je razlog za morebitno vrnitev pojasnil Dragić ter dodal, da tudi če se vrne, bo to v drugačni vlogi, kot jo je imel v preteklosti. "Rad bi pomagal Luki in bil zraven za podporo. Niti ne z veliko minutažo, ampak v veteranski vlogi, da lahko pomagam mladim igralcem," je temo reprezentance zaključil Dragić.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.