Dragić odkril razloge za optimizem

Foto: Print screen goran dragić
Goran Dragić je prepričan, da je ekipa naredila korak naprej.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Miami Heat so izgubili četrto tekmo v letošnji sezoni lige NBA (2-4) in na lestvici vzhodne konference nazadovali na 13. mesto. 

NBA Krizni sestanek ni zalegel, boleč poraz Miamija

Tekma z Minnesoto Timberwolves je bila prva po kriznem sestanku, ki so ga v ekipi organizirali v želji, da bi se izognili ponovitvi lanskega scenarija, ko so v prvi polovici sezone zapravili vse možnosti za uvrstitev v končnico. 

Krizni sestanek Pri Dragićevih padale težke besede

Košarkarje vročice so pokopale izgubljene žoge (24) in katastrofalen met za tri točke. Zadeli so namreč le 7 od 27 poskusov (26%). Slovenski organizator igre Goran Dragić se je v pogovoru z ameriškimi novinarji dotaknil ogromnega števila zapravljenih napadov.

"Ne vem, to je dobro vprašanje," je na temo izgubljenih žog dejal Dragić. "V težave nas spravijo podaje znotraj rakete, še posebej proti ekipam, ki dobro branijo. Splošno gledano smo si priigrali dovolj prostora, imeli smo kar nekaj odprtih metov. Žoga je krožila. Napredek je viden, a še vedno nas čaka veliko dela," je dodal slovenski košarkar.

Dragić je pojasnil, da so košarkarji dosledno upoštevali vse, kar so se dogovorili na sestanku. Na koncu je zmanjkalo nekaj športne sreče. "Zagotovo. Tekma je bila zelo izenačena, na koncu sta odločali ena ali dve žogi. Lahko bi se izteklo drugače. Tempo je bil boljši, žoga je lepo krožila, odigrali smo bolje v obrambi."

Občutki pred nadaljevanjem sezone so dobri. "Želimo zmagati takšne tekme, a obenem se počutimo bolje, ker smo odigrali dobro. Zdaj moramo še nadgraditi to, kar smo prikazali na tej tekmi," je sklenil Dragić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.