"Dragić je tvegal svoje telo, rad ga imam na smrt"

Foto: Epa dragić butler
Najboljši košarkar Miami Heat je bil kljub porazu v finalu navdušen nad svojimi soigralci, še posebej pa je izpostavil Gorana Dragića.
Oglej si celoten članek

"Res smo radi drug ob drugem, radi tekmujemo skupaj. Če moram biti z nekom tri mesece, so to ljudje, s katerimi to želim," je dejal prvi mož Miamija v zaključku posebne "koronavirusne" sezone, v kateri so se moštva za končnico umaknila v t.i. "floridski mehurček", kjer se je tekmovanje sklenilo s 17. naslovom prvaka za Los Angeles Lakers.

Zelo tvegano "Goran? To je noro! Ob 4.15 sem dobil sporočilo"

Končnica NBA se je zaradi pandemije koronavirusa igrala samo v Orlandu, kjer so vsi skupaj stanovali, igrali, živeli, trenirali, se veselili ter stike z družinami in s svetom ohranjali le prek interneta oziroma telefona.

Butler je zagotovil, da se bodo naučili iz poraza in prišli nazaj v finale naslednje leto. "Nihče ne izgublja rad, borili smo se, ko nam je šlo dobro in slabo. Ne vem, kaj bo prineslo drugo leto, ampak hvaležen sem, da sem lahko igral s temi fanti. Definitivno smo na pravi poti in bomo prišli nazaj," je dejal Butler, ki je posebej pohvalil tudi Dragića.

Kakšen borec Dragić na kocko postavil nadaljevanje kariere

"Rad ga imam na smrt. Želim si, da bi lahko z njim igral za vedno. Zame, za fante, za organizacijo je tvegal svoje telo. To kaže, kakšen igralec je, kakšna osebnost je. Borili smo se do konca in vesel sem, da je bil z nami," je Dragićevo udeležbo na zadnji tekmi še komentiral Butler.

Ni zdržal Dragićev trener objokan: "Nekateri sploh ne bi smeli igrati"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.