Šport > Košarka
11367 ogledov

"Goran? To je noro! Ob 4.15 sem dobil sporočilo"

goran dragić Epa
Trener Miamija Erik Spoelstra je požrtvovalnost Gorana Dragića označil za norost.

Slovenski košarkar zaradi poškodbe tetive stopalnega loka ni bil povsem pripravljen za velike obremenitve finalne tekme lige NBA, vendar zavrnitev, kot je pojasnil trener Erik Spoelstra, preprosto ni prišla v poštev.

LeBron James Goran Dragić Jimmy Butler Heat Lakers Video Šport Lakers do 17. naslova, Miami tudi z Dragićem nemočen

"Goran? Pa to je noro, da je šel na igrišče in nocoj igral. Nikakor ne bi smel. Ampak po prvi tekmi, ko se je poškodoval, sem zjutraj okrog 4.15 dobil sporočilo, v katerem me prosi, naj ne obupam nad njim, naj mu dam priložnost za borbo. Naslednji dan sem govoril s trenerji in so rekli, da za to ni možnosti. Potem nas je vse po vrsti rotil, da mu vseeno damo priložnost," je dejal "Spo".

erik spoelstra | Avtor: Epa Epa

"To jasno kaže njegov značaj, koliko želi dati ne le zaradi sebe, saj je eden najbolj odlikovanih igralcev v ligi, ampak za ekipo. Poseben človek je in sem počaščen, da sem ga lahko treniral in imel z njim ta posebni odnos. Šli smo skozi težke čase, ampak želeli smo uresničiti obljubo, ki smo mu jo dali, da bomo naredili ekipo za naslov prvaka. Vztrajal je z nami, bila je to hudičeva pot in za nami je izjemno leto," je dodal trener Miamija.

Spoelstra je na tiskovni konferenci takoj po šesti tekmi dejal, da nakateri igralci sploh ne bi smeli zaigrati, pri čemer je imel v mislih prav slovenskega veterana.

erik spoelstra Ni zdržal Šport Dragićev trener objokan: "Nekateri sploh ne bi smeli igrati" goran dragić Kakšen borec Šport Dragić na kocko postavil nadaljevanje kariere
Komentarjev 1
  • jjjaaannneeezzz 15:36 12.oktober 2020.

    Goran, Goran. Bolje biti pozdravljen in probati še drugo leto.