Šport > Košarka
2016 ogledov

Poškodovani Dragić nikoli ne utihne: "Vedno ga imam v ušesu"

Reševalni pas/Twitter
Košarkarji Miami Heat stiskajo pesti za Gorana Dragića.

Miami Heat so si v finalu lige NBA priigrali šesto tekmo z Los Angeles Lakers. S tem so Goranu Dragiću, ki okreva po poškodbi stopala, pridobili še nekaj časa za okrevanje in vrnitev na parket, kjer ga vsi nestrpno pričakujejo. 

Kot je povedal Dragićev dober prijatelj Jimmy Butler, pa slovenski organizator igre tudi ob robu igrišča ostaja nepogrešljiv člen vročice.

Na hlapih Šport Butlerja so noge komaj še držale

"Upam, da bo igral na šesti tekmi. Pogrešamo ga, tudi on pogreša igro. Še vedno je zelo glasen z roba igrišča. Vsem, vključno z mano, vliva dodatno samozavest, vendar mislim, da smo veliko boljša ekipa, kadar imamo ob sebi sedmico," je povedal ameriški zvezdnik.

lebron james NBA Šport Miami ni upošteval scenarija

Na Dragića se je spomnil tudi eden izmed junakov tekme Duncan Robinson. "Gorana imam vedno v ušesu in mi govori naj lovim mete, naj igram agresivno in dam vse od sebe. Očitno nam je težko brez njega. Zelo ga pogrešamo in smo žalostni, da ne more biti z nami na parketu, je pa del vsega, kar delamo tu. On je izjemen vodja," je povedal košarkar, ki je k drugi zmagi Miamija prispeval 26 točk, na vprašanja novinarjev pa je odgovarjal v majici z Dragićevo fotografijo.

duncan robinson | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.