Šport > Košarka
1964 ogledov

Od Zasavja do Grčije ... Dončić "menja" klube!

Alples Železniki Luka Dončić Facebook
Zvezdnik Dallasa se je po vrnitvi iz ZDA prepustil manj stresnih aktivnostim, kot je igranje play-off tekem v ligi NBA.

Miami Heat so še vedno v igri za šampionski prstan, a bodo preobrat po zaostanku s 3:1 v zmagah proti LA Lakers verjetno morali izpeljati brez poškodovanega Gorana Dragića.

Medtem ko Dragić še ni zaključil sezone, pa je drugače z Luko Dončićem. Ta je po izpadu Dallas Mavericks proti LA Clippers v drugem krogu končnice pripotoval na drugo stran Atlantika in se posvetil prijateljem in družini.

Erik Spoelstra Pred 5. tekmo Šport Trener Miamija spregovoril o Dragićevem stanju

Pred nekaj tedni je na Dolu pri Hrastniku, kjer ima prijatelje, obiskal rokometni turnir mladinskih kategorij in poziral z navdušenimi udeleženci.

Na isti lokaciji je bil Dončić tudi pretekli konec tedna, ko si je ogledal tekmo 2. kola rokometne 1.B lige med domačim Dol TKI Hrastnikom in gostujočim Alplesom iz Železnikov. 

Srečanje so dobili zasavski "kemičarji" z 31:28, gostje z Gorenjske pa so po tekmi košarkarskega superzvezdnika zvabili na fotografijo in mu podarili tudi klubski dres z njegovim priimkom in številko 77.

Alples Železniki Luka Dončić | Avtor: Facebook Facebook

"Uprava je po dveh tekmah zavihala rokave in pripeljala novo okrepitev in sicer kar 201 cm visokega igralca, ki je podpisal najmanj do konca leta! Že po sami tekmi v Hrastniku, kjer je spodbujal svoje nove soigralce, se je predstavil s svojim novim dresom. Luka, dobrodošel!" so šaljivo zapisali na Alplesovem Facebook profilu, kjer so sicer tekmo z Dola "prestavili" v bližnji Hrastnik.

Luka Dončić Izrazil skrb Šport Košarkarska legenda: "Dončić ima velik problem"

Že v četrtek pa je Dončić poziral z novim dresom. Tokrat se je podal na tuje, točneje v Grčijo. Na Mikonosu v Kikladih, kamor se je očitno odpravil na oddih, je poziral z dresom tamkajšnjega kluba A.O. Mykonos. 

"Po zavrnitvah Malcolma Delaneya in Kostasa Sloukasa smo le našli branilca," so na Twitterju zapisali Grki, ki na svojem otoku očitno gostijo veliko košarkarskih zvezdnikov.

Mykonos Luka Dončić | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice