Šport > Košarka
574 ogledov

Kar je NBA zvezdnik naredil za hotelske delavce, odmeva po svetu

Russell Westbrook Profimedia
Westbrook z velikansko napitnino za hotelske delavce v Orlandu.

Zvezdnik moštva Houston Rockets, Russell Westbrook, se je zaposlenim v hotelu v Orlandu, kjer so košarkarji lige NBA bivali v tako imenovanem koronskem mehurčku, za opravljeno delo zahvalil z velikansko napitnino. Ameriški mediji poročajo, da jim je namenil kar 8000 ameriških dolarjev.

Westbrook višine napitnine ni potrdil. V pogovoru za Bleacher Report pa je 31-letni košarkar dejal: "Zelo dobro so poskrbeli za nas. Vložili so veliko časa in energije, da so svoje delo opravili na zelo visoki ravni. To je bilo pomembno in potem tudi sam rad storim, kar je prav."

Zaradi pandemije novega koronavirusa košarkarji končnico lige NBA igrajo v Disney Worldu na Floridi, kjer so tako rekoč odrezani od sveta. Ekipa Houstona z Westbrookom je bila v Orlandu skoraj dva meseca, preden so jo sredi septembra v konferenčnem polfinalu premagali Los Angeles Lakers.

Ti prav zdaj igrajo v finalu lige z Miamijem Gorana Dragića, ponoči pa so dosegli novo zmago in za končno slavje potrebujejo le še eno.

Goran Dragić Srce parajoča novica Šport Solze zlomljenega Dragića pred tekmo življenja ganile svet
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice