Šport > Košarka
614 ogledov

Dragić lahko obremeni nogo, vse ostalo mu ne govori v prid

Goran Dragić Reševalni pas/Twitter
Prve napovedi niso najbolj optimistične.

Goran Dragić je po za zdaj neuradnih informacijah na prvi tekmi finala z Los Angeles Lakers strgal plantarno fascijo. Po mnenju ameriškega športnega novinarja Ethana J. Skolnicka gre za sila neugodno poškodbo, ki jo je težko ignorirati.

jimmy butler Katastrofa Šport Dragićeva poškodba zgolj vrh ledene gore

 | Avtor: Google Google
"Po poročanju ESPN bi se lahko Dragić v nadaljevanju finalne serije lahko vrnil, ampak če ste seznanjeni s tovrstno poškodbo, potem veste, da je z njo zelo težko igrati, še posebej, če se je pretrgala. Kar nekaj igralcev Miami Heat je imelo težave s to poškodbo. Če se vrnemo daleč nazaj, je dolgo pestila Tima Hardawayja. Stanje se izboljša, vendar je treba počivati."

 | Avtor: Print Screen Print Screen
"Ne vem, če bo Dragić lahko zaigral na drugi tekmi ali nasploh v nadaljevanju serije. Če ne bo, bo v začetni peterki priložnost dobil Tyler Herro, ki se je na prvi tekmi zelo mučil. Verjetno bo veliko igral tudi Kendrick Nunn, ki je bil tokrat edina svetla točka Miamija. Pričakujem, da bo dobil veliko minut. Skratka, to je bil uničujoč večer za Miami. Že tako imajo dovolj opravka z Anthonyjem Davisom in LeBronom Jamesom ter višino nasprotnega moštva, zdaj pa bodo očitno ostali še brez pobudnika v napadu Gorana Dragića, in to tik pred njegovim vstopom v 'free agency'. Res težka noč za Miami," je povedal Skolnick.

Goran Dragić Finale NBA Šport Gogi poškodovan na prvi tekmi

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.