Šport > Košarka
1831 ogledov

Dragićeva poškodba zgolj vrh ledene gore

jimmy butler Reševalni pas/Twitter
Na uvodni tekmi finala z Los Angeles Lakers so jo skupili trije najboljši košarkarji Miami Heat.

Pred moštvom Gorana Dragića je zelo težavno nadaljevanje finalne serije z Los Angeles Lakers. Če so vijolično-zlati še pred začetkom veljali za izrazite favorite, se je tehtnica po zmagi na prvi tekmi še konkretneje nagnila v njihov prid.

Goran Dragić Finale NBA Šport Gogi poškodovan na prvi tekmi

Usoda se je tokrat grdo poigrala z Miamijem, saj so se na tekmi poškodovali kar trije najboljši igralci ekipe - Jimmy Butler (gleženj), Bad Adebayo (rama) in Goran Dragić (stopalo). Butler je stisnil zobe in kljub bolečinam odigral do konca, medtem ko se njegova glavna pomagača nista več vrnila na parket.

Dragić je igral le slabih 15 minut, Adebayo šest minut več. Butler je tekmo končal s 23 točkami, 18 jih je dodal rezervist Kendrick Nunn, ki je zadel kar 73-odstotkov vseh metov iz igre.

goran dragić Usodni trenutek Šport Dragiću se je podrl svet: "Stojimo mu ob strani"

Butler ni vprašljiv za nadaljevanja finale serije, tudi Adebayo je po porazu dejal, da namerava igrati na drugi tekmi. Dragić je za zdaj uganka, saj njegova vrnitev ni izključena, je pa malo verjetna.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.