Šport > Košarka
6033 ogledov

Ob tem posnetku Dragića se navijačem trga srce

dragić Reševalni pas/Twitter
Slovenski organizator je spregovoril o možnosti vrnitve na parket v finalu lige NBA med Miami Heat in Los Angeles Lakers.

Goran Dragić, eden ključnih mož Miami Heat na poti do finala lige NBA, se je poškodoval v drugi polovici prve tekme, ko je nerodno stopil na stopalo Rajona Ronda in pri tem strgal tetivo stopalnega loka.

Gre za kompleksno poškodbo z nepredvidljivim časom okrevanja.

Radoslav Nesterović Bitka s časom Šport Nesterović poklical Dragića: "Čutim, da mu je hudo"

Najmanj, kar si Goran želi, je, da bi bil v finalu breme svojemu moštvu, ki je na tretji tekmi uspelo znižati zaostanek na 1:2 v zmagah po zaslugi epske predstave Jimmyja Butlerja. Ta je Dragiću pridobil nekaj dodatnega časa za okrevanje, kar pa ni zagotovilo, da bomo Slovenca letos še lahko občudovali v dresu vročice.

"Delam vse, kar je v moji moči," je povedal 34-letni Dragić. "Občutek je boljši kot takrat, ko sem se poškodoval. Bomo videli. Strgal sem tetivo, že to je dovolj hudo. Opravka imam s precej hudimi bolečinami, kar je naša glavna skrb. Ne bi bil rad breme svoji ekipi," je dodal. 

butler Razkrito ozadje Šport Kako se mu je maščevalo! LeBron je začel, Butler ga je 'ubil'

Na neposredno vprašnje, ali obstaja možnost, da bi v nadaljevanju finalne serije še pomagal Miamiju, je razočarano odvrnil: "Iskreno povedano, ne vem. Vse je odvisno od poteka poškodbe. Okrevanje pri igralcih napreduje zelo različno. Vse, kar lahko naredim, je, da vse svoji moči usmerim v okrevanje. S tem se ukvarjam 24/7. Potrudil se bom, da se vrnem. Bomo videli. Če sem iskren, nimam odgovora na to vprašanje, ker ne vem." 

goran dragić | Avtor: Print Screen Print Screen

Povedal je še, da poškodba ni nova, saj je bolečine čutil že med tekmami z Milwaukeejem in Bostonom, vendar stanje ni bilo tako resno. "Vmes med tekmami končnice nimamo počitka. Dobival sem vso nego, ki sem jo lahko, ampak na žalost se je zgodilo, kar se je zgodilo."

Slaba reklama Šport Svinjarija LeBrona, to je naredil pred koncem tekme

"Glede na to kako se trenutno počutim, je le malo možnosti, da bom igral naslednjo tekmo. Vendar pa so mi povedali, da se lahko spremeni iz dneva v dan. Moram priznati, da je veliko bolje kot pred štirimi dnevi. Bomo videli kako se bo noga odzivala v bližnji prihodnosti."

"Ekipa je na zadnji tekmi dobro igrala in mi je dala možnosti, da se borim skozi to. Upam, da pridem nazaj. Ni enostavno sedeti ob robu igrišča in opazovati kako se ekipa bori in dobro igra. Želim biti z mojimi soigralci. Večino časa pa sprašujem tistega nad nami, zakaj se je to moralo zgoditi ravno zdaj. Težko je, težko," je sklenil slovenski košarkar.

goran dragić Epski prizori Šport Dragić se je moral oglasiti: "Brat moj, dokazal si ..."

Komentarjev 1
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 08:57 06.oktober 2020.

    Saj bo... .Tudi poškodbe so del dolge kariere.Gogi je za Heate veliko prispeval.