Šport > Košarka
4478 ogledov

Miami podal nove informacije o Adebayu in Dragiću

dragić Reševalni pas/Twitter
V noči na sredo po srednjeevropskem času se bo nadaljevala finalna serija lige NBA.

Miami Heat je na novo ocenil možnosti nastopa dveh ključnih igralcev na četrti tekmi finala košarkarske lige NBA proti LA Lakers, ki je na sporedu v noči na sredo po našem času. 

Bam Adebayo je vprašljiv, torej ima približno 50 odstotkov možnosti, da se vrne na parket, Goran Dragić pa ostaja na oceni dvomljivo, kar po pravilih NBA pomeni, da naj bi imel 25-odstotne možnosti igranja.

Oba omenjena igralca sta se poškodovala na prvi tekmi finala. Goran Dragić ima strgano tetivo v stopalu leve noge, Bam Adebayo pa je staknil poškodbo vratu.

Četrta tekma - Lakers v seriji na štiri zmage vodijo z 2:1 - bo v sredo ob 3. uri zjutraj.

goran dragić Novo o stanju Šport Ob tem posnetku Dragića se navijačem trga srce

goran dragić | Avtor: Epa Epa

Goran Dragić je slabe novice potrdil tudi sam na sinočni video novinarski konferenci. "Čutim velike bolečine, kar je glavna skrb. Glede na to kako se trenutno počutim, je le malo možnosti, da bom igral naslednjo tekmo. Vendar so mi povedali, da se lahko situacija spremeni iz dneva v dan. Moram priznati, da je veliko bolje kot pred štirimi dnevi. Bomo videli, kako se bo noga odzivala v bližnji prihodnosti," je dejal.

Razložil je še, da poškodba ni nova in da je bolečine čutil že med tekmami proti Milwaukeeju in Bostonu. "Dobival sem vso nego, ki sem jo lahko, ampak na žalost se je zgodilo, kar se je zgodilo," je dodal.

Radoslav Nesterović Bitka s časom Šport Nesterović poklical Dragića: "Čutim, da mu je hudo"
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice