Šport > Košarka
244 ogledov

Dragiću in Miamiju se ne piše nič dobrega

Los Angeles Lakers Reševalni pas/Twitter
Los Angeles Lakers bodo 5. tekmo finalne serije odigrali v svojih posebnih dresih, ki jih nosijo kot poklon Kobeju Bryantu in v njih sploh še ne poznajo poraza.

NBA ekipo Los Angeles Lakers le še zmaga deli od prvega naslova prvaka po desetih letih. Jezerniki bi se v tem primeru na samem vrhu tudi izenačili s svojimi veliki rivali Boston Celtics, ki trenutno še držijo rekord s 17 osvojenimi lovorikami.

Erik Spoelstra Pred 5. tekmo Šport Trener Miamija spregovoril o Dragićevem stanju

Ekipa iz Mesta angelov je prepričana, da bo končni zmagovalec znan že po peti tekmi, saj ima Miami Heat ob zaostanku z 1:3 ter poškodbi svojega prvega organizatorja igre, Gorana Dragića, resnično malo možnosti proti ekipi, ki jo vodi legendarni LeBron James v pohodu na svoj četrti šampionski prstan.

Pri Jezernikih tako razmišljajo že o vsaki podrobnosti proslavitve naslova, tako da niti ne čudi, da so se odločili, da na igrišče potencialno zadnje tekme sezone pritečejo v prav posebni opremi.

Pri Los Angelesu so tako naznanili, da bodo tekmo odigrali v posebnih dresih posvečenih Kobeju Bryant. Omenjena oprava, katero je dizajniral prav tragično preminuli košarkar, je črne barve ter oblikovana v stilu "črne mambe".

Kar lahko ljubitelje tradicije in statistike pri Miamiju še posebej skrbi, pa je dejstvo, da so Lakers dobili čisto vse tekme, katere so odigrali v omenjeni opremi, od tega da so izmed štirih tekem odigrali dve prav proti Miamiju, ki do zdaj še ni našel rešitev za "črne mambe".

Goran Dragić Srce parajoča novica Šport Solze zlomljenega Dragića pred tekmo življenja ganile svet

Ali lahko Vročica končno prekine prekletstvo posebnih dresov Los Angeles Lakers, ali pa se bo finalna serija po vsega petih tekmah zaključila?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice