Šport > Košarka
4904 ogledov

Tako blizu naslovu so bili LA Lakers, LeBron: "Zaupal sem mu"

Print Screen
Po tesnem porazu Los Angeles Lakers na peti tekmi finala ni lahko biti v koži Dannyja Greena.

Los Angeles Lakers so bili streljaj oddaljeni od 17. naslova NBA prvaka, preden je neoviran met za tri točke zgrešil Danny Green, odbito žogo pa je v avt nespretno zalučal Markieff Morris, nakar je Tyler Herro po hitri osebni napaki jezernikov zadel oba prosta meta in postavil končni izid 111:108.

lebron james NBA Šport Miami ni upošteval scenarija

Lakersi so imeli 17 sekund pred koncem napad za zmago pri zaostanku s 108:109. Obramba Miamija je podvajala na LeBronu Jamesu, ki je na vrhu rakete našel odkritega Greena, ki pa žoge ni uspel spraviti skozi obroč.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

"Dva branilca sem potegnil pod črto za proste mete in našel našega strelca za neoviran met na vrhu rakete, s katerim bi osvojili naslov. Zaupal sem mu. Vsi smo mu zaupali, a se ni izšlo. S tem je treba živeti. Lepšega meta si ne bi mogli želeti. Podvajanje na meni. Danny je imel izjemno priložnost, žal se ni izšlo," je po porazu dejal LeBron.

Na hlapih Šport Butlerja so noge komaj še držale

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Green je bil zaradi zgrešenega meta tarčih kritikov in spletnih šaljivcev.

dragić majica Prispeva Šport Poškodovani Dragić nikoli ne utihne: "Vedno ga imam v ušesu"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.