Dres in rokavice že na poti v muzej

Foto: Epa Danijel Subašić
Dres in rokavice junaka Hrvaške v muzej.
Oglej si celoten članek

Veliki junak napredovanja Hrvaške v četrtfinale svetovnega prvenstva vratar Danijel Subašić je razkril, da so predstavniki Fife takoj po tekmi prišli do njega in vzeli njegov dres. Za v Fifin muzej! "Postal bom del zgodovine. Takoj po tekmi so v slačilnico prišli ljudje iz Fife in vzeli moj dres za v muzej. Saj bi lahko tudi mene, saj bom šel itak kmalu v nogometni pokoj," je v smehu povedal 33-letni Subašić.

Modrić "Tega ne bom nikoli več naredil"

Subašić sicer prihaja iz mesta hrvaške košarke, iz Zadra. Rokavice, s katerimi je ubranil tri enajstmetrovke prot Danski pa bodo šle v njegov domači muzej, za katerega skrbi njegov oče. Postal je šele drugi vratar v zgodovini svetovnih prvenstev, ki je na eni takmi izločilnih bojev ubranil tri enajstmetrovke. Pred njim je to uspelo samo še Portugalcu Ricardu, leta 2006 proti Angliji.

Osmina finala Mehiški vratar vsega ni uspel zaustaviti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.