Druga najboljša skakalka na svetu odslej z drugim priimkom

Foto: Instagram
Foto: Instagram
"Gospa in gospod Schmid," je veselo novico sporočila nemška smučarska skakalka Katharina Althaus, odslej Schmid.
Oglej si celoten članek

Znana nemška smučarska skakalka Katharina Althaus je v Oberstdorfu dahnila usodni da svojemu dolgoletnemu partnerju Patricku Schmidu in bo poslej tekmovala pod priimkom Schmid, so potrdili pri nemški smučarski zvezi.

"Gospa in gospod Schmid," je danes zapisala nemška smučarska skakalka na Instagramu in pri tem objavila več fotografij s svoje poroke.

Po pravi drami Iz poljske reprezentance sporočili odlično novico glede Kubackega

26-letna Nemka ima v svoji vitrini osem kolajn najbolj žlahtnega leska s svetovnih prvenstev ter dve srebrnega z olimpijskih iger v južnokorejskem Pyeongchangu 2018 in Pekingu 2022.

Razpad sistema Nekdanja skakalna velesila pred kolapsom: "Stanje je katastrofalno"

Na tekmah za svetovni pokal je dosegla 15 zmag, trikrat pa je sezono končala na skupnem drugem mestu. Prvič v sezoni 2017/18, drugič v sezoni 2018/19, tretjič pa v tej sezoni, ko se je pred njo uvrstila le Avstrijka Eva Pinkelnig, tik za njo pa Slovenka Ema Klinec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.