Drugi izbor nabora leta 2012 novi član Dallasa

Foto: Profimedia Michael Kidd-Gilchrist
Luka Dončić in soigralci so dobili pomoč.
Oglej si celoten članek

Košarkarsko moštvo Dallas Mavericks je podpisalo pogodbo z Michaelom Kidd-Gilchristom, poročajo mediji prek velike luže. Telički so se morali zavoljo prostora v kadru odreči Avstralcu Ryanu Broekhoffu. Prvi je novico o podpisu pogodbe s Kidd-Gilchristom potrdil priznani novinar za ligo NBA Shams Charnia, ki piše za The Athletic.

Nekdanji košarkar Charlotte Hornets je v ponedeljek uradno postal prost igralec, v ligi NBA pa velja za dobrega branilca. Šestindvajsetletnik iz Philadelphie je v letošnji sezoni zbral 12 tekem za Charlotte, v povprečju pa je na tekmo dosegel štiri točke in tri skoke.

Okrepitev Dončić tik pred tem, da dobi pomoč nekdaj drugega na naboru

Vso kariero je igral v dresu Charlotta, ki ga je kot drugega po vrsti izbral na naboru leta 2012. Za sršene je odigral 433 tekem in v povprečju dosegel 8,6 točke ter 5,5 skoka na tekmo, v zadnjih dveh sezonah pa je bila njegova vloga v moštvu vse manjša.

Kidd-Gilchrist bo povečal konkurenco na krilnih položajih, kar je bila vseskozi želja Dallasa v prestopnem roku in kasneje, ko je ta potekel.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.