Durant: "Jokića, Giannisa in Dončića ne moreš ustaviti!"

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Za nekatere trenutno najboljši košarkar na svetu je izustil velik kompliment na račun treh Evropejcev.
Oglej si celoten članek

V noči na nedeljo po srednjeevropskem času so Brooklyn Nets na gostovanju pri Denver Nuggets po zaostanku z 21 točkami razlike uspeli zmagati (119:125) in prekiniti niz štirih zaporednih porazov.

Ključen za slavje je bil Kevin Durant, v statistiko je vpisal 33 točk (9-14 iz igre), 11 skokov in sedem asistenc. Po tekmi je stopil pred mikrofone.

NBA Zgodovinski večer: "Človek, to je neverjetno!"

Duranta so vprašali, kaj si misli o prvem asu Denverja - Nikoli Jokiću. Slednji je glavni kandidat za naziv najkoristnejšega igralca sezone, proti Mrežicam je dosegel 29 točk, sedem skokov in šest podaj.

Foto: Profimedia Nikola Jokić Kevin Durant Nuggets Nets

"Ne moreš ga ustaviti. Nobenega od teh fantov ne moreš ustaviti: Giannisa (Antetokounmpa, op. a.), (Luko, op. a.) Dončića, (Nikolo, op. a.) Jokića ..." je Durant dejal po srečanju v Coloradu.

Brooklyn, za katerega trenutno ne igra poškodovani James Harden, je ostal na drugem mestu v vzhodni konferenci. Prvo mesto bo skoraj zagotovo pripadlo Philadelphia 76ers, tik za Nets pa so Milwaukee Bucks.

Brooklyn je letos sestavil izjemno zvezdniško ekipo. Poleg Duranta in Hardna sta v zasedbi še Kyrie Irving in Blake Griffin, s klopi pa jih vodi debitantski trener Steve Nash.

Dražba 38 let staro majico prodali za več kot milijon evrov

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.