Dvakratni All-Star bo združil moči z Dragićem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Ameriški center Andre Drummond je podpisal pogodbo s šestkratnimi prvaki lige NBA, za katere bo v prihodnji sezoni igral tudi Goran Dragić.
Oglej si celoten članek

Osemindvajsetletni ameriški košarkarski center Andre Drummond je podpisal dveletno pogodbo za Chicago Bulls v severnoameriški ligi NBA, kjer bo v prihodnje igral tudi Slovenec Goran Dragić. 208 cm visoki Drummond je bil pred odhodom v vetrovno mesto član zasedbe Brooklyn Nets, tako kot 36-letni Dragić, je danes zapisal Fox Sport.

Debi Novi član lige NBA zrušil rekord, zase pravi, da je najboljši

Zasedba iz Chicaga ni razkrila višine dvoletne pogodbe, ameriški mediji pa poročajo, da bo Drummond, ki je v preteklosti igral tudi za Detroit Pistons, Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers in Philadelphia 76ers, v tem obdobju zaslužil 6,6 milijona dolarjev.

Drummond je bil med letoma 2015 in 2020, ko je igral za Detroit, kar štirikrat najboljši skakalec rednega dela, v letih 2016 in 2018 je nastopil na tekmah zvezdnikov lige NBA.

Selektor: "Gogi ima na stežaj odprta vrata za EuroBasket" Zlati kapetan Dragić odkrito: "Mika me nastop na EuroBasketu, toda ..."

Foto: Profimedia Andre Drummond

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.