Šport > Košarka
334 ogledov

Dvakratni All-Star bo združil moči z Dragićem

Andre Drummond Profimedia
Ameriški center Andre Drummond je podpisal pogodbo s šestkratnimi prvaki lige NBA, za katere bo v prihodnji sezoni igral tudi Goran Dragić.

Osemindvajsetletni ameriški košarkarski center Andre Drummond je podpisal dveletno pogodbo za Chicago Bulls v severnoameriški ligi NBA, kjer bo v prihodnje igral tudi Slovenec Goran Dragić. 208 cm visoki Drummond je bil pred odhodom v vetrovno mesto član zasedbe Brooklyn Nets, tako kot 36-letni Dragić, je danes zapisal Fox Sport.

Chet Holmgren Debi Šport Novi član lige NBA zrušil rekord, zase pravi, da je najboljši

Zasedba iz Chicaga ni razkrila višine dvoletne pogodbe, ameriški mediji pa poročajo, da bo Drummond, ki je v preteklosti igral tudi za Detroit Pistons, Cleveland Cavaliers, Los Angeles Lakers in Philadelphia 76ers, v tem obdobju zaslužil 6,6 milijona dolarjev.

Drummond je bil med letoma 2015 in 2020, ko je igral za Detroit, kar štirikrat najboljši skakalec rednega dela, v letih 2016 in 2018 je nastopil na tekmah zvezdnikov lige NBA.

košarka SLO HRV Selektor: Šport "Gogi ima na stežaj odprta vrata za EuroBasket" Goran Dragić Zlati kapetan Šport Dragić odkrito: "Mika me nastop na EuroBasketu, toda ..."

Andre Drummond | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.