Šport > Košarka
5965 ogledov

Besede Gogija, ki vzbujajo upanje: Res ne vem, tole mi je manjkalo

Goran Dragić FIBA
Goran Dragić bo očitno še razmislil o svojem nastopu.

Slovenska košarkarska reprezentanca je po težkem boju premagal Švedsko, na tekmi pa je poleg Luke Dončića blestel tudi veteran Goran Dragić. Ta je tokrat dosegel 20 točk in postal košarkar z nejveč točkami v zgodovini slovenske reprezentance. Če bi izjemno priljubljeni kapetan zaigral še ne EuroBasketu septembra, bi imel priložnost popraviti še nekaj doslej najboljših dosežkov v izbrani vrsti.

košarka SLO HRV Ob slovesu Šport S tem košem je Gogi zrušil rekord na svoji zadnji tekmi za reprezentanco

In kot kaže Gogi še ni sprejel dokončne odločitve. Po petih letih se je sicer vrnil iz reprezentančnega pokoja, najprej napovedal poslovilno tekmo na dvoboju s Hrvaško v Stožicah, nato pa so ga hitro prepričali še v nastop na Švedskem. Tudi ta je zdaj veljal za Goranov 'zadnji ples' v dresu s slovenskim grbom.

Za pričakovati je bilo, da bodo košarkarji takoj po dvoboju s Švedsko znova začeli s 'pritiski' za sodelovanje na EP in skupno obrambo zlata iz leta 2017.

"Če po pravici povem, mi je teh zadnji pet let, to prav manjkalo. Prisežem. Hvala vam za vse," je po tekmi v Stockholmu v garderobi soigralcem zdaj dejal Dragić. 

In Eurobasket? "Res ne vem, kaj bo!" se je končal krajši posnetek, ki so ga objavili na twitterju Košarkarske zveze Slovenije. Upanje za navijače, pa tudi soigralce, tako še lahko traja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice