Šport > Košarka
53784 ogledov

Noro, kdo je po tekmi udaril Dončića po obrazu! Kamere so ujele vse!

Luka Dončić Profimedia
Slavje velike zmage se ni najbolje končalo za Luko Dončića.

Luka Dončić in Goran Dragić sta na prvi uradni skupni tekmi po skoraj petih letih Slovenijo vodila do izjemno pomembne zmage nad Hrvaško, ki je sredi polnih Stožic padla s 97:69.

Slovenija, ki je tako znova dokazala, da je v svoji polni moči ena najboljših ekip na svetu, se je na najlepši način poklonila svojemu legendarnemu kapetanu Goranu Dragiću, ki je odigral svojo zadnjo reprezentančno tekmo pred domačimi navijači.

košarka SLO HRV Še v reprezentanci? Šport Dragićev dvoumen odgovor, morda pa vseeno...

Slednji so priredili zares izjemno vzdušje, ko so najprej celotne Stožice zapele slovensko himno, nadaljevalo pa se je z bučnim navijanjem skozi celotno tekmo, najpogosteje pa se je vzklikalo ravno izjemnemu Dragiću.

In ko je bilo tekme konec, in je Slovenija naravnost odpihnila sicer spoštovanja vredno reprezentanco Hrvaške, so soigralci Dragića sredi velikega slavja dvignili v zrak ter se tako poklonili resnično veličastni reprezentančni karieri. Prizor, ki se bo za vedno vpisal v srca naših navijačev...

A verjetno tudi prizor, ki ga bo Luka Dončić želel čim hitreje pozabiti, saj je med velikim slavjem prejel precej močan udarec v obraz. Luka se je namreč želel pridružiti slavju, ko so soigralci metali Dragića v zrak, pri tem pa se je preveč približal maskoti, priljubljenemu zmajčku, ki je tudi sodeloval pri veselju.

Slednji namreč ni opazil Dončića in ga je pri mahanju z rokami močno zadel naravnost v obraz. Luko je vidno zabolelo, a na srečo le za kratek čas, medtem ko se mu je priljubljena maskota nemudoma hitela opravičiti.

Morda bi cel dogodek ostal celo neopažen, če ne bi nanj opozoril prav Goran Dragić, ki je posnetek delil preko socialnih omrežij.

  mark cuban Cuban Šport Tudi lastnik Dallasa navijal za Slovenijo in slavil v slovenščini košarka SLO HRV TV prenosi Šport Zato tekme s Hrvaško najbrž niste mogli gledati po televiziji Mario Hezonja Podal mnenje Šport Tako se je najboljši Hrvat poklonil in zahvalil Dragiću Šport: Slovenski šov v Stožicah proti nemočnim Hrvatom - Košarka SLO HRV Popolna prevlada Šport Slovenski šov v Stožicah proti nemočnim Hrvatom

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice