Šport > Košarka
1715 ogledov

Resnica o Dončiću, ki bo ujezila njegovega velikega rivala

Šport: Resnica o Dončiću, ki bo ujezila njegovega velikega rivala Profimedia
Član aktualnih prvakov lige NBA je pojasnil, zakaj je Dallas nevarnejši od Memphisa.

Draymond Green, košarkar Golden State Warriors, je v podkastu JJ-ja Reddicka The Old Man and the Three pojasnil, kdo bo največji konkurent njegovemu moštvu na poti bo ubranitve lanskega naslova v ligi NBA.

"Dallas je grožnja, ker imajo enega najboljših igralcev na svetu. Luka Dončić bo najboljši igralec na parketu v večini seriji, v katerih bo zaigral. Težko rečem, da so nam je Dallasa trn v peti, zagotovo pa so velika grožnja," meni nekdanji najboljši obrambni igralec lige.

Obveščeni viri Šport Zvezdnik Dallasa na izhodnih vratih, glavni razlog pa Luka Dončić

Dotaknil se je tudi ekipe Memphis Grizzlies, s katerimi so se bojevniki v lanski sezoni pomerili v polfinalu zahodne konference. Po hudem boju je s 4:2 v zmagah napredovalo moštvo iz Oaklanda, serijo pa so zaznamovale številne provokacije s strani precej manj izkušene zasedbe iz Memphisa, kjer je bil najglasnejši Dončićev rival Ja Morant.

"Memphis je majhna grožnja, Dallas pa velika," je povedal Green in dodal, da je bila neizkušenost grizljiev pravzaprav njihova velika prednost, saj se niso zavedali razsežnosti položaja, v katerem so se znašli.

"V prihodnji sezoni se bodo soočali s pričakovanji. Navijači bodo pričakovali zmage. Ugotovili bodo, da ni tako enostavno, ko imaš enkrat na hrbtu tarčo. Realnost jih bo kmalu dohitela. Lahko da bodo še naprej zmagovali, vendar jim bo veliko težje," je prepričan zvezdnik Golden Stata.

Draymond Green, Ja Morant | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice