Šport > Košarka
6576 ogledov

Tudi lastnik Dallasa navijal za Slovenijo in slavil v slovenščini

mark cuban Epa
Bogati lastnik Dallasa je v zadnjem času eden večjih navijačev Slovenije zunaj njenih meja.

Milijonar Mark Cuban je postal velik podpornik slovenske košarkarske reprezentance, tudi tokrat ni izpustil dvoboja med Slovenijo in Hrvaško, ki se je po času v Dallasu začela ob 13.15. Tekmo je ob njem spremljal tudi generalni manager kluba Nico Harrison, ki je zadolžen za prihode igralcev, v zadnjem času pa se pri Mavericks veliko govori o prihodu Gorana Dragića. Vodstvo kluba je imelo ob prepričljivi predstavi Slovenije tako marsikaj za videti.

Šport: Slovenski šov v Stožicah proti nemočnim Hrvatom - Košarka SLO HRV Popolna prevlada Šport Slovenski šov v Stožicah proti nemočnim Hrvatom košarka SLO HRV Odzivi Šport Hrvaški mediji in navijači besni: Ugasnite ta šport

Cuban, ki je bil pred letom dni navdušen ob obisku Slovenije, takrat je pogodbo z Dallasom podaljšal Luka Dončić, je po koncu srečanja svoje zadovoljstvo nad prikazanim delil tudi na socialnih omrežjih. "Velika zmaga," je zapisal bogati lastnik franšize iz Teksasa najprej v angleščini in nato še v slovenščini. 

Že med tekmo je sicer spodbujal Košarkarsko zvezo Slovenije, Dončića in Luko Rupnika, ki so bili označeni ob njegovem 'čivku'.

Mike Tobey Miha Šport Tobey: Igrati za Slovenijo je kot darilo, želim vrniti ljubezen Mario Hezonja Podal mnenje Šport Tako se je najboljši Hrvat poklonil in zahvalil Dragiću košarka SLO HRV Še v reprezentanci? Šport Dragićev dvoumen odgovor, morda pa vseeno...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice