Dvojno zmago skazil grd padec Gutove

Foto: Profimedia lara gut
Popolno švicarsko zmagoslavje je nekoliko zasenčil padec Lare Gut.
Oglej si celoten članek

Superveleslalom v St. Moritzu je dobila Jasmine Flury, ki je izkoristila dobre vremenske razmere in si prismučala prvo zmago v karieri. Švicarka je bila deset stotink hitrejša od rojakinje Michelle Gisin, tretje mesto je osvojila Tina Weirather iz Liechtensteina.

St. Moritz Presenetljiv razplet, poškodba Vonnove, padec Gutove

Švicarka Lara Gut je v zgornjem delu proge izgubila ravnotežje in po grdem padcu pristala v zaščitni ogradi. Nekdanja zmagovalka skupnega seštevka za svetovni pokal (2016), ki je februarja prav na tem prizorišču (SP 2017 v St. Moritzu) utrpela hudo poškodbo kolena (meniskus, vezi), je s pomočjo delavcev ob progi lahko zapustila prizorišče. 

Kasneje se je oglasila na Twitterju, kjer je zapisala, da bo poskušala nastopiti na nedeljski tekmi. "Hej, hej. Popoldneva si nisem želela preživeti na takšen način, a to je del igre. V redu sem. Potrudila se bom, da bom pripravljena za jutrišnjo tekmo. Zelo sem vesela, da na vrhu zmagovalnega odra vidim to dekle. Bravo, Jasmine Flury. Bravo Michelle Gisin," je sporočila Švicarka.

Besni odzivi Američani: "Lindsey Vonn je sramota!"

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.