Edini Slovenec v Premier League ima novega trenerja

Foto: Profimedia Jon Gorenc Stanković v dresu Huddersfielda.
Jon Gorenc Stanković v dresu Huddersfielda.
Potrjen novi trener na klopi angleškega prvoligaša.
Oglej si celoten članek

Angleški nogometni prvoligaš Huddersfield, za katerega igra Slovenec Jon Gorenc Stanković, ima novega trenerja. To je Nemec Jan Siewert, ki je nazadnje vodil rezervno ekipo nemškega prvoligaša Borussie Dortmunda, 36-letnik pa je podpisal pogodbo za dve leti in pol.

Siewert je na klopi Huddersfielda nasledila rojaka Davida Wagnerja, ki se je s klubom razšel prejšnji teden. Wagner je sicer v lanski sezoni Huddersfield popeljal v premier ligo.

Huddersfield je po 23 tekmah na zadnjem mestu, zbral je vsega 11 točk. Za Newcastlom na 17. mestu in položaji, ki zagotavljajo obstanek, zaostaja za deset točk.

Gorenc Stanković je doslej med angleško elito odigral eno tekmo, avgusta je dosegel tudi edini zadetek za svojo ekipo ob visokem porazu z 1:6 proti Manchester Cityju. Na nedeljski tekmi, ki sta jo odigrala ista tekmeca, Manchester City pa je zmagal s 3:0, je Huddersfield vodil Mark Hudson, trener ekipe do 23 let. 

Zabil Cityju Debi in zadetek Slovenca v Premier League

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.