Ekipa objavila ekskluzivne posnetke na poti do Rogličeve zmage

Foto: Epa
Foto: Epa
Okoli 50 minut materiala za ljubitelje slovenskega kolesarstva.
Oglej si celoten članek

Primož Roglič je še drugič zmagal na dirki po Španiji in tako po lanski premierni skupni zmagi na tritedenskih dirkah za slovensko kolesarstvo ponovno oblekel rdečo majico najboljšega. Uspeh za Zasavca je po mnenju mnogih še toliko večji, ker se je uspešno pobral po velikem razočaranju na Touru, ko mu je rumeno majico po izjemnem kronometru predzadnji dan dirke slekel rojak Tadej Pogačar.

Roglič je z zmago na eni izmed največjih klasičnih dirk Liège-Bastogne-Liège vrnil na zmagovalno pot, nato pa je sledil še nastop na Vuelti 2020. Tudi v ekipi Jumbo-Visma so od svojega kapetana znova pričakovali vrhunsko uvrstitev, njegovo potovanje do najvišje stopničke zmagovalnega odra v Madridu pa so skrbno zabeležili na kamerah.

Ta je potekala na naslednji način:

Primož je na tokratni španski pentlji dobil kar štiri etape, z eno lansko jih ima na Vuelti zdaj skupno pet, od prvega dne pa vse do konca dirke je nosil zeleno majico, rdečo pa je dvakrat moral predati največjemu tekmecu Richardu Carapazu, ki je kot edini še vodil na letošnji dirki. Na koncu je Slovenec Ekvadorca premagal za 24 sekund.

Pogačar bo težava "Naj vas Roglič ne prevara, je morilec na kolesu" Video Roglič do zmage: "Ne, f...," je izdavil direktor Le kaj so počeli? Legenda razkrila, kako bi Jumbo-Visma skoraj uničila Rogličevo Vuelto

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:55 14. November 2020.

    Odlični trije deli videa o ozadju Vuelte. Bravo ekipi in Rogliču.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.