Ekipna tekma v poletih drugače od predvidenega

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na TV Slovenija so sprejeli odločitev o današnji ekipni tekmi v poletih.
Oglej si celoten članek

V prenosih tekem na svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih na Kulmu so poslušalci lahko prisluhnili komentatorju Andreju Staretu. Na TV Slovenija pa so se odločili, da današnje ekipne tekme ne bo komentiral Stare, so potrdili za 24ur.com. Odgovorni urednik športnega programa Gregor Peternel je za omenjeni portal, da bodo težave reševali znotraj organizacije.

Na družbenih omrežjih je bilo po sobotni tekmi zaznati precej komentarjev na komentiranje. Mnogi so se spraševali, kaj se dogaja s Staretom. Kar nekaj je bilo takih, ki so se spraševali, ali je komentiral pod vplivom alkohola.

Četverica v boj za medaljo

Slovenska četverica danes na Kulmu brani zlato medaljo z zadnjega prvenstva v Vikersundu pred dvema letoma. Naslov bodo branili Timi Zajc, Lovro Kos ter Domen in Peter Prevc.

Na posamični tekmi je bron osvojil Timi Zajc, ki je po prvih dveh serijah vodil. Predvideno je bilo, da bodo izpeljali štiri serije, a jim jo je zagodel veter. Tekma se je tako končala že po treh serijah. Zajc je po tekmi opozoril, da je bila tekma nepoštena. Več o tem tukaj.

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 15:13 28. Januar 2024.

    Ampak Stare ni samo zunajnji sodelavec na plačilni listi javnega zavoda, ki se otepa z finančnim primankljajem..Je zdravnik, ki si …

  • 14:23 28. Januar 2024.

    No ja, malo se ga je nakresal, pa kaj potem. Ni vozil avtomobila, ni nikogar ogrožal, torej luck ima prav. …

  • 13:52 28. Januar 2024.

    Ja, problem je v tem, da je Stare tudi nažgan boljši komentator od ostalih bebotov...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.