Šport > Zimski športi
1988 ogledov

Ekipna tekma v poletih drugače od predvidenega

Andrej Stare Profimedia
Na TV Slovenija so sprejeli odločitev o današnji ekipni tekmi v poletih.

V prenosih tekem na svetovnem prvenstvu v smučarskih poletih na Kulmu so poslušalci lahko prisluhnili komentatorju Andreju Staretu. Na TV Slovenija pa so se odločili, da današnje ekipne tekme ne bo komentiral Stare, so potrdili za 24ur.com. Odgovorni urednik športnega programa Gregor Peternel je za omenjeni portal, da bodo težave reševali znotraj organizacije.

Na družbenih omrežjih je bilo po sobotni tekmi zaznati precej komentarjev na komentiranje. Mnogi so se spraševali, kaj se dogaja s Staretom. Kar nekaj je bilo takih, ki so se spraševali, ali je komentiral pod vplivom alkohola.

Četverica v boj za medaljo

Slovenska četverica danes na Kulmu brani zlato medaljo z zadnjega prvenstva v Vikersundu pred dvema letoma. Naslov bodo branili Timi Zajc, Lovro Kos ter Domen in Peter Prevc.

Na posamični tekmi je bron osvojil Timi Zajc, ki je po prvih dveh serijah vodil. Predvideno je bilo, da bodo izpeljali štiri serije, a jim jo je zagodel veter. Tekma se je tako končala že po treh serijah. Zajc je po tekmi opozoril, da je bila tekma nepoštena. Več o tem tukaj.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 5
  • Avatar Antikrist4
    Antikrist4 17:22 28.januar 2024.

    Očitno se je tudi doktor Stare pridružil zdravniški stavki, hehehe.

  • Ender3 15:13 28.januar 2024.

    Ampak Stare ni samo zunajnji sodelavec na plačilni listi javnega zavoda, ki se otepa z finančnim primankljajem..Je zdravnik, ki si s tem izpadom dela zelo slabo reklamo pred bolniki..

  • leonardo 14:23 28.januar 2024.

    No ja, malo se ga je nakresal, pa kaj potem. Ni vozil avtomobila, ni nikogar ogrožal, torej luck ima prav. Vsi so neki nakladači. Nafilani z nekimi statistikami, popolnoma nezanimivi. Vedno pogrešam Stareta, čeprav so ga nekateri popljuvali tudi če ...prikaži več se ga ni nakresal. Vse komentarje, ki gredo na škodo Stareta, objavljajo komentatorji na 24 ur. Če pa govoriš z ljudmi, so se zabavali kljub njegovim zatikanjem in malimi težavami. Ko gledam vremenarja na POP-u se pači kot bi pojedel žabo, pa ga nihče