Ena najbolj čudnih tekem ...

Foto: PrtSc
Foto: PrtSc
Najboljši evropski košarkarski klubi se pripravljajo na novo sezono.
Oglej si celoten članek

V okviru turnirja Pavlosa Giannakopoulosa v Atenah sta se srečala Maccabi Tel-Aviv in Fenerbahçe. Turki so bili za odtenek boljši in so po podaljšku prišli do tesne zmage (94:92).

Razbil tablico Legendi počil film v Zadru: "Je*em vam..."

Srečanje pa ne bo ostalo v spominu po rezultatu, pač pa po čudni okoliščini. Prevladujoča barva obeh klubov je rumena in kadar se srečata v Evroligi, ena od ekip nosi drese drugačne barve. V Atenah je bilo drugače. Ali je bila razlog slaba logistika ali pač kaj drugega, moštvi sta se na parket podali v sila podobni opremi.

S hrbtne strani je bilo ekipi zelo težko razlikovati, s prednje strani so situacijo malce lajšale črne proge na Fenerjevih dresih. Sodniki so imeli najbrž kar težko delo, še slabše pa so jo odnesli gledalci.

Vrhunce obračuna si lahko ogledate na spodnjem posnetku.

Legendarni trener: "Luka Dončić je največji kiks NBA nabora"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.