Šport > Košarka
5497 ogledov

Legendi počil film v Zadru: "Je*em vam..."

željko obradović Print Screen
Eden največjih košarkarskih strategov vseh časov je med tekmo v Zadru izgubil živce.

Srbski trener Željo Obradović je pretekli konec tedna s svojim moštvom, turškim Fenerbahčejem, gostoval na prijateljskem turnirju v Zadru, na katerem so poleg turškega velikana nastopili še Milano, CSKA, Maccabi, Bayern in ena kitajska ekipa. Čeprav tekme niso imele pravega tekmovalnega naboja, pa neizprosni Obradović svojim varovancem ni dopuščal prav nobenega prostora za napake.

Fenerbahče je dobil vse tri odigrane tekme in na koncu osvojil turnir, kljub temu pa je bilo na njihovi klopi zelo vroče. Obradović je na srečanju z moskovsko ekipo povsem izgubil živce in znorel nad svojimi igralci. V nekem trenutku je besno v tla zalučal tablico za risanje taktičnih zamisli.

"Drži prekleto žogo," je na ves glas vpil na svojega igralca. "Je*em vam mater," je rohnel in pri tem preskakoval med srbskim in angleškim jezikom. Košarkarji so ob tem le nemo gledalci v tla, nihče si ni upal niti pisniti. "Košarka pomeni razumeti, kje je žoga. Košarka je podajanje igralcem, ki imajo boljši položaj. Ok?" je dodal 58-letnik.

Obradović je v svoji bogati karieri osvojil devet evroligaških naslovo. Trener turškega moštva je postal leta 2013.

Komentarjev 1
  • Lara_Woodhouse 16:30 28.september 2018.

    Dobra novica zdaj ponuja Google spletno poslovanje na domu. Za 3 ure na spletu lahko zaslužite do 958 do 1327 dolarjev na dan doma. To delo sem začel in še nikoli nisem bil srečnejši in zdaj ga delim z vami, ...prikaži več zato ga lahko preizkusite tudi. Pridružite se nam in obiščite naš0 spletn0 stran za več podrobnosti ... ........ ➤➤➤ www.WebJob98.Com