Šport > Nogomet
708 ogledov

Turški velikan provocira Hrvate

Fenerbahče
Fenerbahče je na svojem Facebook profilu predstavil svoje tri nasprotnike v Evropski ligi. Grba Anderlechta in Spartaka Trnave sta izgledala pravilno, medtem ko se je na Dinamovega prikradla rdeča zvezda.

Dinamo Zagreb bo letos nastopal v skupinskem delu Evropske lige, saj je na zadnji stopnički kvalifikacij za Ligo prvakov izpadel proti švicarskim Young Boysom.

Liga Evropa žreb lovorika Liga Evropa Šport Slovenski legionarji dobili evropske tekmece

Po opravljenem žrebu je bilo jasno, da bodo njegovi nasprotniki Anderlecht, Fenerbahče ter krvnik naše Olimpije, Spartak Trnava. Kot kaže, pa je turški klub že pričel z rahlimi provokacijami.

Na svoji uradni Facebook strani je predstavil vse tri svoje nasprotnike. Pri tem sta Anderlecht in Spartak imela svoja prava grba, medtem ko se je na Dinamovem pojavila rdeča zvezda.

Fenerbahče | Avtor: Facebook Facebook

Modri so skozi svojo zgodovino od ustanovitve leta 2011 šestnajstkrat spremenili svoj grb, peterokrake zvezde pa ne uporabljajo od leta 1991 dalje, kljub temu, da mu jo uporno vračajo na grb tudi večje ekipe od Fenerbahčeja. Podobna napaka se je v prejšnjih letih dogodila Lyonu, Olympiakosu ter celo Bayern Münchnu.

Ko pa je Dinamo leta 2012 igral tekmo Lige prvakov proti Paris Saint-Germainu, so ga ti celo predstavili s peterokrako zvezdo ter podatkom, da je osnovan leta 1945.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.