Šport > Košarka
3008 ogledov

Del zvezdašev ga je žalil, zdaj pod taktirko njihovega sovražnika

alen omić
Alen Omić se bo v septembru pridružil ekipi Fenerbahçeja.

Fenerbahçe bo priprave na novo sezono začel 3. septembra, udeležil se jih bo tudi Alen Omić, poroča spletni portal Eurohoops.

Boštjan Nachbar, Sani Bečirović Boki in Sani Šport Skupaj zlata, nato sovražnika, motivatorja, skupaj pri 'frizerjih', zdaj pa še slovo

Veliko število igralcev Fenerja bo na začetku prihodnjega meseca v taboru svojih reprezentanc v okviru bojev v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, sloviti trener Željko Obradović pa bo za omenjeno obdobje pripeljal nekaj nadomestnih košarkarjev.

Med njimi bo torej tudi Omić, a to še ne pomeni, da bo z evropskimi prvaki iz leta 2017 in aktualnimi evropskimi podprvaki tudi podpisal pogodbo za prihodnjo sezono. Veliko bo odvisno od tega, kakšen vtis bo pustil na Obradoviću.

Omić, ki je v preteklosti že zaigral za Slovenijo in s špansko Unicajo leta 2017 osvojil EuroCup, je v lanski sezoni nosil dres Crvene zvezde in se okitil z naslovom najkoristnejšega igralca finala srbskega prvenstva.

alen omić Zvezda Šport Omić prvak Srbije, pa še MVP finala

Manjši del Zvezdinih navijačev, pravzaprav njihov najbolj ekstremen desničarski element, je Omića zaradi porekla sprejel z negodovanjem, žvižganjem in nesramnim skandiranjem, a velja poudariti, da ga je večina navijačev Zvezde vzela za svojega in mu javno stopila v bran.

Kljub temu je pri Omiću verjetno ostal rahlo grenak priokus. V kolikor bi mu uspel prestop v Fener in bi nato v Evroligi uspešno nastopal pod taktirko Obradovića (gre za legendo Partizana in obenem osovraženo osebo s strani Delij), medtem ko se Zvezda ni prebila v elitno evropsko tekmovanje, potem bo Omić gotrovo dobil vsaj malo zadoščenja.

Alen Omić Crvena zvezda Hočejo, da odide Šport Srbi podijo slovenskega reprezentanta. Razlog? Poreklo! Alen Omić Crvena zvezda Žaljivke in odgovor Šport V Beogradu izžvigali slovenskega košarkarja, nato pa ... alen omić Afera raste Šport Srbska vlada bo razpravljala o Omiću
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.