Enoletna hči teniškega asa poskrbela za prisrčen prizor

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Enoletna hčerka ruskega tenisača Danila Medvedjeva je doživela prijetno presenečenje v Torinu.
Oglej si celoten članek

Ruskega tenisača Danila Medvedjeva, nekdanjega prvega igralca sveta, na zaključnem turnirju najboljše osmerice v Torinu spremlja tudi njegova družina; soproga Darja Černiškova in njuna enoletna hčerka Alisa.

Slednja je v zakulisju Pala Alpitour arene doživela prijetno presenečenje, ko je med igro na hodniku naletela na plakat svojega slavnega očeta.

Enoletnico je prizor očeta ujel povsem nepripravljeno. Obstala je na mestu in iztegnila roko, nato pa zmedeno pogledala proti mami, ki se je ob tem nadvse zabavala. "Papa," je hčerki dejala Darja.

Medvedjev je eden izmed osmih tenisačev, ki se potegujejo za zmago na zaključnem turnirju ATP Finals. V prvem krogu je s 6:4, 6:2 premagal rojaka Andreja Rubljova in si se tem pripravil lepo izhodišče na napredovanje v polfinale.

Foto: Epa Medvedjev

Medvedjev je nekanji zmagovalec turnirja najboljše osmerice, na katerem je slavil leta 2020. Letos se za zmago v Torinu potegujejo Medvedjev, Rubljov, Novak Đoković, Carlos Alcaraz, Alexander Zverev, Stefanos Cicipas, Jannik Sinner in Holger Rune.

Ne glede na razplet turnirja bo na prvem mestu lestvice prezimil Đoković, kar mu je uspelo še osmič v karieri. 

Neprekosljiv Đokoviću uspelo še osmič v karieri

Pokal BJK Italijanke, ki so v polfinalu izločile Slovenke, so ostale brez naslova

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.