Šport
23731 ogledov

Enoletna hči teniškega asa poskrbela za prisrčen prizor

Instagram
Enoletna hčerka ruskega tenisača Danila Medvedjeva je doživela prijetno presenečenje v Torinu.

Ruskega tenisača Danila Medvedjeva, nekdanjega prvega igralca sveta, na zaključnem turnirju najboljše osmerice v Torinu spremlja tudi njegova družina; soproga Darja Černiškova in njuna enoletna hčerka Alisa.

Slednja je v zakulisju Pala Alpitour arene doživela prijetno presenečenje, ko je med igro na hodniku naletela na plakat svojega slavnega očeta.

Enoletnico je prizor očeta ujel povsem nepripravljeno. Obstala je na mestu in iztegnila roko, nato pa zmedeno pogledala proti mami, ki se je ob tem nadvse zabavala. "Papa," je hčerki dejala Darja.

Medvedjev je eden izmed osmih tenisačev, ki se potegujejo za zmago na zaključnem turnirju ATP Finals. V prvem krogu je s 6:4, 6:2 premagal rojaka Andreja Rubljova in si se tem pripravil lepo izhodišče na napredovanje v polfinale.

Medvedjev | Avtor: Epa Epa

Medvedjev je nekanji zmagovalec turnirja najboljše osmerice, na katerem je slavil leta 2020. Letos se za zmago v Torinu potegujejo Medvedjev, Rubljov, Novak Đoković, Carlos Alcaraz, Alexander Zverev, Stefanos Cicipas, Jannik Sinner in Holger Rune.

Ne glede na razplet turnirja bo na prvem mestu lestvice prezimil Đoković, kar mu je uspelo še osmič v karieri. 

Đoković Neprekosljiv Šport Đokoviću uspelo še osmič v karieri

Marina Stakusic Pokal BJK Šport Italijanke, ki so v polfinalu izločile Slovenke, so ostale brez naslova

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.