Enrique odstopil, neuradno zaradi hudo bolne hčerke

Foto: Epa luis enrique
Nekdanji trener Barcelone je po manj kot letu dni zapustil položaj selektorja španske reprezentance.
Oglej si celoten članek

Španski nogometni strokovnjak Luis Enrique je iz osebnih razlogov odstopil z mesta selektorja španske reprezentance, nastalo strokovno vrzel pa bo zapolnil njegov dosedanji pomočnik Roberto Moreno, je na današnji novinarski konferenci sporočil predsednik španske nogometne zveze (RFEF) Luis Rubiales.

"Luis Enrique nam je sporočil, da ne bo več nadaljeval svojega dela na mestu selektorja. Odstopil je iz osebnih razlogov in njegovo odločitev bomo spoštovali," je na novinarski konferenci na sedežu španske zveze v predmestju Madrida dejal Rubiales in dodal, da se je zveza odločila, da bo njegovo mesto v tem kvalifikacijskem ciklusu zasedel Moreno, ki je Španijo vodil že na minulih treh tekmah.

Nekateri španski časniki so že pred časom zapisali, da je ena izmed Enriquejevih hčera hudo zbolela, kar je tudi glavni razlog za njegov odstop z mesta selektorja.

Je morda to priložnost za Jośeja Mourinha?

Mourinho Dovolj ima klubskega nogometa, to želi početi v prihodnosti

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.