Šport > Nogomet
1288 ogledov

Enrique odstopil, neuradno zaradi hudo bolne hčerke

luis enrique Epa
Nekdanji trener Barcelone je po manj kot letu dni zapustil položaj selektorja španske reprezentance.

Španski nogometni strokovnjak Luis Enrique je iz osebnih razlogov odstopil z mesta selektorja španske reprezentance, nastalo strokovno vrzel pa bo zapolnil njegov dosedanji pomočnik Roberto Moreno, je na današnji novinarski konferenci sporočil predsednik španske nogometne zveze (RFEF) Luis Rubiales.

"Luis Enrique nam je sporočil, da ne bo več nadaljeval svojega dela na mestu selektorja. Odstopil je iz osebnih razlogov in njegovo odločitev bomo spoštovali," je na novinarski konferenci na sedežu španske zveze v predmestju Madrida dejal Rubiales in dodal, da se je zveza odločila, da bo njegovo mesto v tem kvalifikacijskem ciklusu zasedel Moreno, ki je Španijo vodil že na minulih treh tekmah.

Nekateri španski časniki so že pred časom zapisali, da je ena izmed Enriquejevih hčera hudo zbolela, kar je tudi glavni razlog za njegov odstop z mesta selektorja.

Je morda to priložnost za Jośeja Mourinha?

jose mourinho Mourinho Šport Dovolj ima klubskega nogometa, to želi početi v prihodnosti
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice