Šport > Nogomet
366 ogledov

Soigralec ni mogel verjeti, kaj je ponovno zapravil Morata

Alvaro Morata
Španski napadalec Alvaro Morata se je na tekmi proti Bosni in Hercegovini ponovno osramotil.

Kaj se v zadnjem letu dogaja z Alvarom Morato, se sprašujejo navijači londonskega Chelseaja in španske nogometne reprezentance.

Nekdanji stroj za zadetke madridskega Reala in torinskega Juventusa je v zadnjem letu v katastrofalni strelski formi ter zapravlja priložnost za priložnostjo. Nedolgo tega se je prav osramotil na tekmi s Hrvaško, ko je z dveh metrov nastreljal igralca, namesto da bi dotolkel svoje nasprotnike, zdaj pa se mu je še hujši spodrsljaj pripetil na tekmi z Bosno in Hercegovino.

Marco Asensio je streljal na bosanska vrata, kjer je vratar strel obranil, a mu je uspelo žogo le odbiti do Morate, ki se je na petih metrih znašel pred praznim golom, a mu je na prav spektakularen način uspelo zgrešiti vrata.

Njegov soigralec Asensio je vse skupaj lahko zgolj nejeverno opazoval, a se zapravljena priložnost Morate na koncu Španiji le ni maščevala, saj je po zadetku Celtinega Braisa Mendeza slavila 1:0.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice