Prvi udarec v "slovenski" skupini zadali Španci

Foto: Epa Prizor s tekme med Španijo in Bolgarijo.
Foto: Epa Prizor s tekme med Španijo in Bolgarijo.
Na evropskem prvenstvu v odbojki je bila odigrana uvodna tekma skupine B.
Oglej si celoten članek

Odbojkarska reprezentanca Španije je v okviru 1. kola skupinskega dela v Varni premagala gostiteljico Bolgarijo (3:1). V sredo se bo v tej skupini Slovenija pomerila z Ukrajino, Hrvaška pa s Finsko.

Španci so brez pretiranih težav dobili uvodna niza, preden so se prebudili domačini in znižali zaostanek. Vseeno so bili španski odbojkarji znova boljši v četrtem in dobili svojo prvo tekmo na prvenstvu.

V skupini D v Tel-Avivu so Izraelci ugnali Grke (3:2). Na veselje domačih navijačev Izraelci zanesljivo dobili prvi niz, a je tesen drugi pripadel Grkom. Ti so dobili tudi naslednjega, vendar se gostitelji niso predali in izid poravnalni na 2:2, nato pa dobili še zadnjega za zmago.

EP v odbojki (skupinski del), 1. kolo:

SKUPINA B:
Španija - Bolgarija 3:1 (17, 21, -21, 19)

SREDA:
Slovenija - Ukrajina
Finska - Hrvaška


SKUPINA D:
Grčija - Izrael 2:3 (-17, 27, 21, -21, -13)

SREDA:
Turčija - Francija
Romunija - Portugalska

dezurni@styria-media.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.