Fantastična nedelja za družino Blažič

Foto: Profimedia
Brat in sestra v istem večeru osvojila vsak svojo kolajno.
Oglej si celoten članek

Pri Blažičevih slavijo na kvadrat. Nedelja, 17. september 2017, bo pri njihovi družini zapisana z zlatimi črkami. Jaka Blažič je kot član slovenske košarkarske reprezentance osvojil zlato medaljo na evropskem prvenstvu v Istanbulu. 

Foto: YouTube Pia Blažič Pia Blažič, njegova sestra, pa je v Ljubljani osvojila srebrno kolajno na svetovnem prvenstvu v odbojki do 23 let. Dekleta so tako osvojila prvo žensko odličje v moštvenih športih na svetovnih prvenstvih. 

Slovenke so na prvenstvu morale premoč priznati le Turkinjam. Te so bile boljše s 4 proti 0 v nizih. Saša Planinšec je dobila posamično nagrado za najboljšo blokerko prvenstva, Eva Mori za najboljšo podajalko in Iza Mlakar za najboljšo korektorico prvenstva.

Verjamemo, da bodo pri Blažičevih znali proslaviti ta uspeh družine, v kateri je šport doma. Ne nazadnje je oče obeh dobitnikov medalj nekdanji smučar in direktor slovenskih alpskih reprezentanc Dušan Blažič

MVP prvenstva Fant, ki je postal globalni superzvezdnik

Komentar Nisem šel na finalno tekmo v Turčijo in ni mi žal!

Rajanje Zagorac takole razgalil Dončića

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.